Vaimon pillua raskaus ja ruskea vuoto

se tutkituttaa. Gynekologiset sairaudet, kohdun polyypit, myoomat ja adenomyoosi voivat aiheuttaa välivuotoja ja runsaita kuukautisia. Useat naiset kärsivät jossain elämänvaiheessa välivuodoista. Kirjaa kuukautiset kalenteriin, sillä silloin niitä on helppo seurata ja näyttä hoitavalle läkärille. Välivuodolla tarkoitetaan kuukautisten välissä emättimestä tulevaa veristä vuotoa. Milloin on syytä käydä läkärissä?

Videos

Paljaita: Vaimon pillua raskaus ja ruskea vuoto

Emättimen limakalvoilta tuleva vuoto, välivuoto voi tulla myös emättimen limakalvoilta. Myös hormonikierukka ja kuparikierukka voivat lisätä tiputteluvuotoa. Jos artikkeleista saadut tiedot eivät riitä omien oireiden tai sairauksien selvittämiseen, on syytä ottaa yhteys esimerkiksi omaan terveyskeskukseen.

Vaimon pillua raskaus ja ruskea vuoto - Raskaus ja

vaimon pillua raskaus ja ruskea vuoto Esimerkiksi klamydia on yleinen sukupuolitauti Suomessa ja se voi aiheuttaa välivuotoja. Mitä iäkkämpi vesipuisto serena osoite homo deitti nainen on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä välivuoto-oireen taustalla voi olla gynekologinen syöpä. Läkkeet, esimerkiksi jotkut psyykenläkkeet, epilepsialäkkeet, veren ohennukseen käytettävät läkkeet, tamoksifeeni (rintasyövän hoitoon käytettävä läke) ja spironolaktoni (diureetti) voivat aiheuttaa tiputteluvuotoja. Lähes kolmanneksella niiden käyttäjista esiintyy tiputteluvuotoja. Lue lisä: Kuukautiskipujen tai epämäräisten alavatsaoireiden syynä myooma?
Seuraa kaikille hot amateur sex 234
Rakastelu kuvat hieronta espoon keskus Instant messaging dating sites kanta häme
Hormonaalinen ehkäisy, kun aloittelee yhdistelmäehkäisyä (pillerit, rengas tai laastari kolmen ensimmäisen kuukauden aikana esiintyy tyypillisesti välivuotoja. Estrogeenin vähentyessä menopaussin ja imetyksen aikana emättimen limakalvot kuivuvat ja tämä altistaa emättimen limakalvoilta tulevalle vuodolle. Läkärissä kannattaa käydä aina, jos epäilee sukupuolitautia ja jos valkovuoto muuttuu runsaaksi yhtäkkiä ja tulee myös muita oireita, esimerkiksi virtsan kirvelyä, vatsakipuja tai muita äkillisiä oireita.

0 kommenttia “Vaimon pillua raskaus ja ruskea vuoto

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *